Najnovšie recenzie zo sekcie Lampióny
Lampiony sa dlho nedali zapáluť a potom, keď sa zapálili, vzlietli len asi na 3 metre a potom padali dole k zemi.
Sú dosť nebezpečné
produkt klienta neoslovil , velka kocka, mala sviecka, zla stabilita
Z 20 kúpených lampiónov bolo 6-7 nepoužiteľných. Buď už boli rozlepené (deravé) aj v originálnom balení, alebo ich nebolo možné rozbaliť bez poškodenia ani pri sebeopatrnejšom rozbaľovaní. Až príliš tenučký a nekvalitný papier. Nabudúce si radšej kúpim niečo drahšie a budem dúfať že to bude aj kvalitnejšie. Ak máte oslavu tak takéto nečakané "prekvapenie" nie je veľmi príjemné.
Som spokojna. Ziadna vada na tovare nebola
- Fungoval ako mal.
- Dosť viditeľné boli tie nedostatky, ktoré mali byť len "poškodeným obalom", ako ste písali na stránke.
- Super cena a mily darcek
- 4 z 10 balonov v poriadku, ostatne zlepene, lieh nehorel, evidentne dlhodobe skladove zasoby
- tovar je v poriadku ,100% funkčný
- pekná kombinácia farieb -balenie mix 10ks
- spokojná
Veľmi tenký a jemný papier. Z 10tich sme dokázali len 5 spojazdniť. Ostatné sa nám roztrhli.
- Žiadne
Lampion štěstí COLOR MIX
Pridané: 23. decembra 2018
(naposledy upravené 18. januára 2019)
Zakúpený v BONY plus
- Farebné spektrum balónov, ktoré po opatrnom rozložení plnia svoj účel
Doporučujem nákup tohoto produktu
Prišla bielo-červená farba, nerozumiem prečo, keď na obrázku je klasická čierno-biela a farby v možnostiach neboli.
- Dobrá kvalita za nízku cenu
- Z troch sa nam nepodarilo vypustit do vzduchu ani jeden. Vsetky sa zapalili cele. Pri bio srdieckach sa nam taketo nieco nestalo.
- Dostatočne pevné, netrhaju sa,
- Jeden kus bol deravý, ale iné značky v tejto cene aj 8/10 sú poškodené, takže zanedbateľná strata
Spokojnosť, ak lampiony tak tieto- skvelý pomer ceny a kvality
- Skvelá cena.Lampiony sú velké a kvalitné.U nás v obchode som len za jeden dala viac ako 5 eur a to nebol ani farebný a dokonca bol na polovicu deravý.Takže cenovo neporovnatelné. Velká spokojnosť.
- ešte som ich navyskúšala
ok, pekný
Zobrazujem 81 - 100 zo 152 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...8 Ďalšie »